Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Când ar urma să revină prințesa Kate la viața publică. Este marea absentă de la Parada de Ziua de Naștere a regelui Charles

Kate Middleton a lăsat să se înțeleagă că ar urma să revină în curând la viața publică.  

Prințesa de Wales ar putea „lua în considerare” o apariție surpriză la parada anuală de ziua de naștere a regelui Charles al III-lea, care va avea loc sâmbătă, pe 15 iunie.

Recent prințesa și-a cerut scuze într-o scrisoare pentru că a lipsit de la repetiția finală a Trooping the Colour, la sfârșitul săptămânii trecute.

Prințesa de Wales, care este colonel onorific al Gărzilor irlandeze, a scris: „Vă rog să transmiteți scuzele mele întregului regiment, însă sper că voi putea să vă reprezint din nou pe toți foarte curând", conform The Independent.

Parada Trooping the Colour, sărbătoarea care marchează ziua de naştere a monarhului britanic, are loc sâmbătă, la Londra.

Citește și
Prințul William
Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Cum se simte Prințesa de Wales

Parada Zilei de Naștere a Regelui este un cadou de la Divizia de Gospodărie a Armatei Britanice pentru Majestatea Sa cu ocazia zilei de naștere oficiale a monarhului. Desfășurată în mod tradițional în a doua sâmbătă a lunii iunie, indiferent de data reală de naștere a suveranului, parada este o oportunitate pentru Divizia Casei de a-și demonstra excelența profesională și loialitatea față de Coroană.

Difuzată la nivel global și cu o audiență de milioane, parada nu doar sărbătorește ziua de naștere oficială a monarhului, ci și demonstrează disciplina și precizia armatei britanice. Este un eveniment major în calendarul regal și atrage numeroși spectatori, inclusiv membri ai familiei regale, oficiali guvernamentali și publicul larg. Ceremonia este difuzată la televizor și este una dintre cele mai mari manifestări ale tradiției militare britanice.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult