Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bindi Irwin i-a adus un nou omagiu tatălui său. A recreat o fotografie emoționantă unde apărea Steve Irwin

Bindi Irwin, fiica „vânătorului de crocodili” a recreat o fotografie cu tatăl și mama sa, când era gravidă. Fiica legendarului ecologist așteaptă și ea un copil și a adus un omagiu tatălui ei, decedat acum 14 ani.

 

Bindi Irwin a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină iar soțul ei, ecologistul Chandler Powell, a anunțat că va naște în luna august.

Cei doi îndrăgostiți au publicat două imagini pe rețelele sociale. În prima apare Chandler sărutându-i burta partenerei sale, fix în aceeași ipostază în care Stewe Irwin, într-o fotografie veche, îi săruta burta mamei lui Bindi, arată cotidianul „The Sun”.

În fotografia veche mai apărea și Bindi, care avea câțiva ani, iar în burtică, fratele ei, Robert.

Citește și
Russell Crowe
Russell Crowe vrea sa-si refaca viata alaturi de vaduva celui mai bun prieten al sau, Steve Irwin - "vanatorul de crocodili"

Fanii au fost emoționați de momentul pus la cale de fiica „vânătorului de crocodili” și s-au întrecut în urări la adresa fericitului cuplu.

Steve Irwin a murit la vârsta de 44 de ani, după o viață în care și-a jucat propriul rol într-o emisiune televizată, cel de vânător de crocodili. El a decedat în 2006, în urma unei înțepături a unei pisici de mare, o specie extrem de veninoasă.

În martie anul trecut, Bindi i-a adus un emoționant tribut tatălui său, la nunta ei cu Chandler.

„Mama m-a ajutat să mă pregătesc, Robert m-a condus la altar, Chandler a devenit soțul meu și împreună am aprins o lumânare în memoria tatălui meu. Ne-am amestecat lacrimile, zâmbetele cu dragostea” a scris ea atunci, pe Instagram.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult