Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Beyoncé a plătit 100.000 dolari pentru prelungirea programului la metroul din Washington, după ce vremea a întârziat showul

Beyoncé a plătit 100.000 de dolari pentru ca toate cele 98 de stații de metrou din zona Washington DC să-și prelungească programul cu  o oră, astfel încât fanii să aibă cu ce să se întoarcă acasă după concert.

„Din cauza condițiilor meteo care ar putea întârzia începerea turneului Renaissance World Tour din această seară, trenurile vor circula cu o oră în plus față de programul normal”, a anunțat într-un comunicat Autoritatea Metropolitană de Transport din Washington, scrie CNN.

Organizatorii i-au anunțat pe fani că evenimentul va începe mai târziu din cauza vremii nefavorabile. Oamenii au fost îndemnați să se adăpostească de fulgere.

„Din cauza fulgerelor produse în zonă, fanii aflați în afara porților și în parcări sunt rugați să se întoarcă la mașinile lor pentru a se adăposti. Oamenii din interiorul stadionului sunt rugați să se adăpostească în zonele acoperite ale sălii”, au precizat organizatorii într-o declarație postată pe Twitter.

Situația din interiorul stadionului a fost confuză și haotică, a declarat corespondentul CNN Abby Phillip, care se afla printre fanii care au umplut sala.

Citește și
beyonce
Beyonce are o nouă statuie din ceară, expusă la Muzeul din New York. Cât a durat realizarea ei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult