Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Barbie a cucerit ecranele. A fost desemnat cel mai bun film de comedie al anului

Your browser doesn't support HTML5 video.

„Oppenheimer” își continuă marșul de succes cu destinația Oscaruri.

Drama lui Christopher Nolan și-a adjudecat opt trofee la premiile oferite de Asociația Criticilor Americani de Film, inclusiv premiul pentru cea mai bună dramă.

Barbie a fost desemnat cel mai bun film de comedie și a strâns, în total, șase onoruri la gala care a avut loc în California.

Filmul de trei ore despre dilema morală a fizicianului supranumit „părintele bombei atomice” a primit, între altele, premiul pentru cel mai bun film și cea mai bună distribuție.

Și regizorul Christopher Nolan și-a adăugat în palmares un trofeu Critics Choice, iar Robert Downey Jr. a câștigat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Citește și
barbie cafenea
Cafenea cu tematică Barbie, la Moscova. Rusoaicele stau la cozi interminabile pentru un loc

Robert Downey Jr: „Asociația criticilor de film mi-a oferit niște cronici așa frumoase. Vreau să împărtășesc cu voi câteva dintre recenziile lor. Mi-a zis că am avut o interpretare „neîngrijită, neîndemânatică și leneșă”. O altă recenzie bogată în metafore spune că am jucat precum „Pee-wee Herman trezit din comă”. Un critic britanic a scris despre „o neînțeleasă irosire a talentului”.”

Cea mai bună comedie

Barbie, block-busterul verii despre celebra păpușă blondă, a câștigat trofeul pentru cea mai bună comedie.

Paul Giamatti a triumfat la capitolul interpretare cu rolul profesorului de istorie din „The Holdovers”.

Paul Giamatti, actor: „Mă bucur că ați îndrăgit acest film, fiindcă și eu îl iubesc”.

Partitura unui Frankenstein feminin care își descoperă sexualitatea, din filmul Poor Things, i-a adus actriței Emma Stone aprecieri la categoria rol principal feminin.

Emma Stone, actriță: „Le sunt recunosctătoare criticilor pentru acest premiu. Dar încă învăț să nu-mi mai pese ce cred ei”.

Harrison Ford a primit trofeul Critics Choice pentru întreaga carieră.

Harrison Ford, actor: „Mă bucur să mă aflu aici și să văd că industria filmului s-a transformat în bine și că toți oamenii talentați au oportunități care nu au existat la începutul carierei mele. Acest lucru mă bucură foarte mult”.

La secțiunea producții TV, „Beef” și „The Bear” au împărțit trofeele frățește, câte patru de fiecare. Cel din urmă a câștigat și premiul pentru cel mai bun serial de comedie. Previzibil, Succesion, producția despre moștenitorii unui imperiu media, a triumfat la categoria cel mai bun serial dramatic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult