Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Artiștii care vor urca pe scena Neversea în această vară. De unde se pot lua abonamentele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dj Alesso, artistul care a colaborat recent cu Katy Perry vine anul acesta, la festivalul Neversea.

Pe scenele festivalului care va avea loc între 7 și 10 iulie vor mai urca Nicky Romero, Parov Stelar dar și Black Eyed Peas sau Don Diablo. Cei interesați își pot lua abonament, de pe neversea.com.

B Jones vine pentru prima oară la festivalul Neversea

Ambasador al insulei Ibiza, B Jones și-a construit cu pași siguri o carieră de succes. A pus muzică în peste 200 de cluburi din 40 de țări, aflate pe 5 continente. A fost nominalizată la categoria „Best Artist Of The Year” la Vicious Music Awards, iar prezența în Top 100 Djanes (un clasament dedicat exclusiv femeilor din industria muzicii electronice) i-a asigurat statutul de invitat de main în marile cluburi ale lumii. Turneul mondial a inclus țări precum Germania, Franța, Marea Britanie, Elveția, Statele Unite, Mexic, Brazilia, Argentina, India, Japonia, Singapore, Egipt sau Maroc.

Krewella, în premieră la festivalul Neversea

O combinație de stiluri, de la progressive house la electro, dubstep, trap, dance-rock, hardstyle sau future bass, toate au fost atu-urile surorilor Jahan și Yasmine Yousaf aka Krewella.

Un duo din Statele Unite ale Americii, care și-a făcut debutul în 2012, an în care au lansat EP-ul de debut ,,Play Hard”. Au ajuns rapid pe locul șase în Billboard Top Dance/Electronic Albums și pe locul doi în Heatseekers Albums.

Citește și
Krewella
Krewella, în premieră în această vară la festivalul Neversea

Vezi AICI lista completă a artiștilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult