Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ariana Grande și-a ornat bradul de Crăciun cu o decorațiune care face referire la iubitul ei Ethan Slater. GALERIE FOTO

Ariana Grande a împărtășit pe rețelele sociale un colaj cu fotografiile făcute până acum în luna decembrie, inclusiv o poză cu decorațiunile sale de Crăciun, care făceau referire, în mod subtil, la iubitul ei, Ethan Slater.

Slater este un actor de teatru muzical, care a avut numeroase apariții pe Broadway. El joacă în prezent în spectacolul „Spamalot” la Teatrul St. James din New York, iar Ariana are un ornament în colecția ei, care face referire la acest spectacol, potrivit ELLE.

Fotografiile au inclus, de asemenea, imagini cu artista petrecând timp cu prietenii și familia, pe FaceTime, cu câinii ei drăguți și câteva selfie-uri în oglindă în care poartă un compleu negru.

Cântăreața a fost îmbrăcată într-o fustă mini neagră și o bluză cu guler, o pereche de cizme negre până la genunchi cu căptușeală albă pe care le-a pus peste o pereche de dresuri negre transparente.

Pe 31 octombrie, cântăreața a asistat la piesa lui Slater împreună cu un prieten, înainte de premiera oficială a acesteia, pe 16 noiembrie.

Citește și
ariana grande
Ariana Grande și soțul ei, Dalton Gomez, s-au despărțit după doi ani de căsnicie | GALERIE FOTO

Cuplul s-a întâlnit pe platoul de filmare al unui alt musical, adaptarea cinematografică a filmului Wicked. Grande o interpretează pe Glinda, vrăjitoarea cea bună, în timp ce Slater a fost distribuit în rolul lui Boq, un prieten din Munchkinland.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult