Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apariție memorabilă a Irinei Shayk. Fosta lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile în New York | GALERIE FOTO

Irina Shayk (37 de ani) și Cristinao Ronaldo (38 de ani) au fost împreună timp de cinci ani. Cei doi s-au despărțit în 2015, iar frumoasa rusoaică a dezvăluit, trei ani mai târziu, că a fost înșelată de către starul portughez, scrie Daily Mail.  

„Realitatea este că Ronaldo m-a înșelat cu sute de femei. Acesta este motivul despărțirii", a spus Irina Shayk.

În prezent, CR7 formează un cuplu cu Georgina Rodriguez, iar Irina Shayk i-a sucit mințile fostului mare jucător de fotbal american Tom Brady.

Chiar dacă timpul a trecut, rusoaica arată la fel de bine ca atunci când l-a cucerit pe Cristiano Ronaldo. Luni, 20 noiembrie, Irina Shayk, care trăiește în New York, a fost văzută în timp ce se plimba pe străzile orașului din Statele Unite, alături de câinele ei de companie, informează Daily Mail.

Vedeta a etalat o ținută casual. Mai exact, Irina Shayk a purtat o pantaloni de culoare neagră și cizme din piele, de aceeași culoare.

Citește și
placinte
Desfătare cu plăcinte în Alba, înainte de începerea postului Crăciunului. A fost o adevărată sărbătoare a gustului

În partea de sus, fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo a preferat o bluză cu guler înalt și o jachetă. Evident, și acestea au fost tot negre.

Ea și-a lăsat părul să cadă natural pe lângă umeri.

Cu această ocazie, Irina Shayk a purtat o pereche de cercei strălucitori, din aur, precum și o pereche neagră de ochelari de soare.

Pe umărul drept, Irina Shayk a avut o geantă neagră.

Ea și-a ținut tot timpul cățelușul negru în brațe. Acesta avea o lesă galbenă, semnă că stâna lui iubește la nebunie negrul și auriul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult