Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adele s-a oprit din cântat în timpul unui concert ca să-și înjure furioasă un fan: ”Ești idiot?”. Ce s-a întâmplat VIDEO

Adele s-a oprit din cântat în timpul unui concert la Las Vegas și s-a dezlănțuit împotriva unui fan care strigase împotriva mișcării Pride. ”Ești idiot? Dacă nu ai nimic de spus, atunci taci”, i-a spus Adele unui bărbat, pe care l-a înjurat copios.  

Cântăreață britanică Adele și-a înjurat furibundă un fan, în timpul unui concert pe care artista l-a susținut pe 1 iulie la Las Vegas, scrie Independent.

Adele s-a arătat deranjată de faptul că bărbatul a strigat din mulțime ”Pride sucks! (Pride e nașpa- n.red.)”, moment în care artista cunoscută a fi o mare susținătoare a comunității LGBTQ+ s-a oprit din cântat și a început să-și înjure fanul.

”Ai venit dracului la show-ul meu și spui că Pride e nasol? Ești dracului idiot? Nu mai fi atât de al dracului de ridicol. Dacă nu ai nimic de spus taci, ok?”, i-a strigat Adele fanului său, iar imaginile cu tirada de înjurături lansată de artistă au devenit rapid virale.

Adele i-a numit pe cei din LGBTQ+ ”sufletele ei pereche”

Cântăreața a fost apoi lăudată online, o persoană scriind pe X/Twitter: „O iubesc pe Adele pentru asta!”. Un altul a adăugat: „Adele își spune întotdeauna părerea, de aceea o iubesc”, cu o altă persoană completând: „Să o ai pe ADELE dintre toți oamenii să te atace înseamnă că ai spus cu adevărat ceva greșit”.

Citește și
Adele
„N-am mai cântat în Europa din 2016”. Adele va susţine patru concerte în Munchen

Alții au subliniat cât de jenant trebuie să fie să fii înjurat de vedeta pe care te-ai dus să o vezi.

Adele a fost dintotdeauna un puternic susținător al mișcării Pride și a numit comunitatea LGBTQ+ „sufletele ei pereche, de când eram cu adevărat tânără”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult