Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii, întorși acasă de la aeroport. De ce au ratat vacanța de Crăciun din Dubai

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei trei copii ar fi trebuit să petreacă Crăciunul în Dubai, însă au făcut cale întoarsă de la aeroport.

Adela Popescu a povestit pe contul ei de Instagram cum, din nefericire, a ajuns să-și petreacă ziua de Crăciun acasă, pe canapea, în loc să fie pe o plajă din Dubai.

Vedeta alături de soțul ei și de cei trei copii au fost nevoiți să se întoarcă de la aeroport acasă după ce Andrei a întâmpinat o problemă cu pașaportul.

„Ziua de Crăciun trebuia să fie altfel... Pe la ora asta ar fi trebuit să mâncăm hummus pe plaja Jumeirah din Dubai. Dar noi mâncăm salată de beouf și ne uităm la un film cu Di Caprio, pe canapea, în Pipera. De ce așa? Pentru că am ajuns la aeroport și pașaportul lui Andrei expiră în trei luni. Și e musai să fie minim șase. Desigur, știe asta cred că și bebelușul nostru Adrian. Săracii copii nu înțeleg de ce coborâm din avionul către Roma și nu ne urcăm în cel pentru Dubai. Eu știu de ce, dar nu le spun. Trebuie să creadă că noi, părinții lor, suntem responsabili și organizați. Dar când o să se întrebe Alexandru de ce nu studiază și el în străinătate, o să pot eu să îi spun că banii pentru școala lui s-au dus pe bilete de avion nefolosite?!”, a scris Adela Popescu pe contul ei de Instagram.

 

Citește și
craciunisme
Primul Crăciun fără prințul Philip. Ce mesaj impresionant i-a transmis regina Elisabeta

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult