Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actriţa Margaret Nolan, care a jucat în filmul "Goldfinger" din seria ''James Bond", a murit la 76 de ani

Actriţa şi artista Margaret Nolan, care a avut un rol memorabil în filmul clasic din 1964 "Goldfinger" din seria "James Bond", a murit la vârsta de 76 de ani, relatează dpa.

Moartea actriţei a fost anunţată duminică seara de regizorul Edgar Wright, care a lucrat recent cu Nolan la filmul "Last Night In Soho", transmite Agerpres.

Ea a deţinut un rol şi în "A Hard Day's Night" din 1964, un film despre trupa The Beatles.

Nolan a jucat rolul lui Dink în "Goldfinger", al treilea film din seria "James Bond" care l-a avut în rolul principal pe Sean Connery.

Margaret Nolan, care s-a născut în Somerset, Anglia, şi-a început cariera ca model. Ca actriţă, ea a apărut în zeci de filme şi programe de televiziune de-a lungul unei cariere de şase decenii.

Regizorul Edgar Wright a amintit că Nolan a avut un rol secundar în "Last Night in Soho", un horror psihologic a cărui acţiune are loc la Londra în anii 1960. Filmul va fi lansat în aprilie anul viitor.

Citește și
cross ziare
Actrita din Romania, infectata cu Covid chiar dupa primul spectacol! A inceput sa se simta rau, apoi...

Cauza morţii actriţei nu a fost dezvăluită.

"Era atât de amuzantă, isteaţă şi, după cum vă puteţi imagina, ştia o mulţime de poveşti uimitoare. Mă bucur că am cunoscut-o", a scris Wright despre Nolan.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult