Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Actrița care a apărut cu sânii la vedere pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția. GALERIE FOTO

Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția a fost plin de ținute extravagante în prima zi a festivalului. Care mai de care mai aranjate, vedetele au pășit pe covor sub atenția reflectoarelor.

Însă una dintre vedete nu va fi uitată prea repede după apariția de miercuri. Mariacarla Boscono,model și actriță italiană, a apărut pe covorul roșu purtând o rochie cu sânii la vedere, aceștia fiind “acoperiți” de voal.

Mariacarla Boscono a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 și a prezentat pe podiumurile principalelor săptămâni și festivaluri ale modei din întreaga lume, inclusiv la Săptămâna modei de la Milano, Săptămâna modei de la New York și Săptămâna modei de la Paris.

În 2005, timp de două săptămâni a participat la 70 de prezentări din trei orașe, Milano, New York și Paris, stabilind un record mondial.

Vogue Paris a declarat-o unul dintre primele 30 de modele ale anilor 2000, iar în 2005 a câștigat aproximativ 3.500.000 de dolari într-un an.

Citește și
Festivalul de Film de la Veneția 2022
Festivalul de Film de la Veneția 2022. Cât durează, cine participă și care este programul

Cea de-a 79 ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția a început miercuri, 31 august 2022 și durează până pe 10 septembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult