Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) „Bună ziua, schimbare!”, caravana care aduce cursurile de educație financiară și tehnologie în România rurală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bună ziua, schimbare!, caravana susținută de BCR și VODAFONE, aduce cursurile de educație financiară și tehnologie în comunitățile rurale din România.

Scopul este dorința de a-i ajuta pe oameni să descopere posibilitățile de dezvoltare pentru viitor, dar mai ales pentru a regla relația cu banii din prezent.

Caravana va fi activă timp de 1 an, pornind din octombie 2022, până în octombrie 2023, va traversa teritoriul României și include și cursuri de educație financiară și tehnologie pentru comunitățile rurale.

 

Lansarea Caravanei va avea loc în data de 12 octombrie 2022, la Băleni, județul Dâmbovița. Locația va fi Primăria Băleni, Str. Bucuresti-Târgoviste, 73, Băleni-Sârbi, de la ora 11:00.S-a lansat Caravana Bună ziua, schimbare!, un demers cu ajutorul căruia cursurile de educație financiară și tehnologie vor fi aduse gratuit, mai rapid și mai aproape de comunitățile rurale din România.

Noul proiect susținut de BCR și VODAFONE a fost lansat din dorința de a-i ajuta pe oameni să descopere posibilitățile de dezvoltare pentru viitor, dar mai ales pentru a regla relația cu banii din prezent. Scopul general al Caravanei este creșterea nivelului de alfabetizare digitală și financiară a României rurale.

Citește și
Caravană pentru analize gratuite HPV și Papanicolau, în comunele din Bistrița
Caravană pentru analize gratuite HPV și Papanicolau, în comunele din Bistrița

Timp de 1 an, caravana va face turul României și va opri câte o săptămână în comune, sate și orașe pentru a oferi acces gratui la cursurile de digitalizare și educație financiară. Primul stop al Caravanei, avut loc în comuna Băleni, județul Dâmbovița, unde a avut loc și lansarea oficială, și poate fi vizitată până pe data de 21 octombrie. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult