Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Cum expediem corect colete în 2020 spre Germania și alte țări din UE?

Serviciul de transport colete a devenit unul dintre cele mai accesate servicii în țara noastră datorită faptului că tot mai mulți români pleacă în străinătate, dar și datorită business-urilor.

 

Transportul de colete către o țară din Europa este destul de accesibil, iar una dintre țările din care românii trimit frecvent pachete este Germania.

Tocmai de aceea, tot mai multe companii de transport persoane, au inființat și un serviciu de transport colete Germania România, și nu numai.

Indiferent că dorești să trimiți pachete mai mici, plicuri sau colete mai mari către cei dragi de acasă, din România, serviciul de coletărie oferă opțiuni avantajoase pentru buzunarul oricui.

De asemenea, în cazul în care călătorești în Germania și nu poți lua tot bagajul de care ai nevoie cu tine pe drum, atunci poți folosi serviciul de coletărie către Germania cu Romfour.

Bagajul tău va ajunge exact la adresa dorită, iar tu vei economisi atât bani, cât si efortul depus pentru a-l căra.

 

Care sunt avantajele trimiterii unui colet cu microbuzul?

 

Opțiunea de a trimite un colet în altă țară prin intermediul unui microbuz este una ieftină, rapidă și sigură.

Cel mai mare avantaj este acela că pachetul tău poate fi preluat de la adresa dorită și expediat tot la o adresă specificată de tine. În plus, prețul per kilogram este unul foarte accesibil.

Microbuzele care realizează coletărie către Germania cu Romfour sunt mașini noi, sigure și cu dotări moderne, iar compania garantează seriozitatea astfel încât pachetul tău să ajungă întreg la destinație. În plus, dacă vrei sa trimiți mobilă sau obiecte mai mari, oferta finală va fi una avantajoasă pentru tine.

 

Care sunt obligațiile tale înainte de a folosi un serviciu de transport colete Germania-România?

 

Înainte de a trimite un pachet, trebuie să fii foarte atent care sunt regulile impuse atât de companie, cât și de țara în care urmează să trimiți.

Fie că apelezi la transport colete Germania – România, fie către alte țări, sunt câteva aspecte general valabile:

-Livrarea medicamentelor, alcoolului, țigărilor sau a drogurilor este interzisă în orice condiție.

-Alimentele perisabile (în special produsele din carne) nu pot fi trimise prin colet.

-Este de la sine înteles și faptul că materialele explozibile, armamentul, muniția, gazele comprimate sau materialele ușor inflamabile nu pot fi nici ele trimise prin coletărie.

-Obiectele de artă, bijuteriile sau banii cash sunt interzise a fi trimise prin servicii de coletărie.

Fiecare companie are reguli în ceea ce privește cantitatea maximă a coletelor, dar și prețurile per kilogram sau în funcție de produsele pe care le expediezi. Însă majoritatea admit un colet de maxim 30 de kilograme.

Un alt aspect foarte important de care trebuie să ții cont este împachetarea corectă, în funcție de conținut.

Iată ce materiale ar trebui să folosești pentru a ambala corespunzător pachetele: materiale antișoc, materiale izolante sau carton. Iar pentru o siguranță mai mare a articolelor, poți folosi una dintre următoarele tehnici de împachetare: -Compartimentarea cutiei -Cutie în cutie -Materiale în plus adăugate în cutie

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult