Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Împăratul lumii” interlope e certat cu fratele său. Sandu Geamănu, din închisoare: „Petre e un îngâmfat”

„Împăratul lumii” cum este cunoscut Petre Geamănu, a fost eliberat și s-a retras departe de lumea care l-a făcut celebru, la o baltă de pește.

 

Din închisoare, unde ispășește 25 de ani de închisoare pentru omor, Sandu Geamănu e supărat foc pe fratele său, căruia i-a aruncat cuvinte grele.

Frații Geamănu sunt certați de o bună bucată de vreme, iar Sandu Geamănu a vorbit deschis despre asta în emisiunea „România, te iubesc!” cu corespondentul PRTOV Cosmin Savu.

Petre Geamănu, „Împăratul lumii”, a părăsit penitenciarul în 2017, în timp ce fratele său, Sandu Geamănu, a rămas acolo. Acum, acesta din urmă îl acuză că l-a uitat și nu are grijă de familia lui, regula nescrisă a rudelor aflate „la suferință”.

Sandu Geamănu: „Petre a căzut într-o obsesie a bogăţiei, nu m-a ajutat niciodată în puşcărie, nici nu vreau. Este un îngâmfat, nici nu mă gândesc că este fratele meu, el n-a trecut la copiii mei cu o portocală, datoria de frate nu şi-o recunoaşte, poate şi-a schimbat grupa sanguină. Există spaţial, asta de, îi conferă poziţie. Dar să nu uite niciodată că îl cheamă Petre Geamănu, acest nume nu l-a făcut el” Cel acuzat chiar de fratele său, Petre, a ieşit din puşcărie unde îşi ispăşea o pedeapsă pentru furturi din tiruri. Acum administrează câteva lacuri în nordul Bucureştiului şi pozează în persoană respectabilă.

Citește și
clanul Geamănu
Poveştile clanurilor interlope Bejan, Geamănu, Ştoacă şi Chira. Droguri, ţigări şi atacuri cu cuţitul

Este cel căruia îi place să i se spună „Împăratul Lumii.”

Petre Geamănu s-a liniştit. Cel puţin aşa spune. După liberarea în 2017 şi executarea a 11 ani de închisoare, s-a retras administrator la o baltă de peşte, undeva la marginea Bucureştiului.

Petre Geamănu: „He, he, dvs ne faceţi vedete pe noi. Noi n-am fost aşa ce spuneţi dvs, noi pentru ce-am făcut ne-am primit pedepse, ne-am reabilitat, ne vedem de treaba noastră, noi ne-am retras, ne vedem de treaba noastră...” (...)

Petre Geamănu: „Io am afaceri acolo în bălţi, lăsaţi-mă în pace, toate alea ce scrie sunt minciuni, nu vreau eu să vorbesc, Doamne fereşte”

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult