Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secretul maşinilor abandonate lângă Piaţa Obor. Ce ascund interlopii în ele

Your browser doesn't support HTML5 video.

În zona Pieţei Obor - şi nu doar acolo - trecătorii găsesc tot timpul mai multe maşini abandonate. De fapt, ele sunt vitale pentru clanurile interlope-

Aceste maşini abandonate sunt în realitate depozitele de ţigări netimbrate ale interlopilor - de aceea, uneori în maşină e închis şi un câine de pază. Dimineaţa şi seara se vine să se facă aprovizionarea cu ţigări, care sunt vândute apoi în piaţă.

Ce spune cei de la Poliţia Locală, când le sunt arătate aceste maşini? "Nu ştim, noi aici avem sector. Nu suntem de la Rutieră. Nu ştim cum să le facem verificarea".

Ani de zile, membrii familiei Chira au controlat Piaţa Obor - fie că e vorba de tarabe de mărunţişuri, tarabe de legume sau chiar hala de carne. Dar cea mai importantă operaţiune a lor aici în piaţa Obor este traficul de ţigări ilegale, netimbrate Greu a fost destructurată şi această grupare, pentru că îşi găsea mereu sprijin în poliţie şi politicieni.

De loc din Fundeni- Frunzănești, membrii grup[rii îşi afişează bogăţia la stradă. Majoritatea membrilor familiei Chira şi-au ridicat clădiri somptuoase aici, mare parte din tutun, şantaj, cămătărie, dar şi bani din imobiliare.

Citește și
Sandu Geamănu şi Cosmin Savu
Războaiele sângeroase ale interlopilor din Capitală. Dezvăluirile lui Sandu Geamănu

Aau făcut foarte mulţi bani, s-au liniştit şi au început să-și albească afacerile, să arate că fac bani în mod legal. Au avut şi afaceri imobiliare în zona Cernica, unde au reuşit să pună mâna pe terenuri în condiţii cel puţin discutabile,

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult