Modifica setarile cookie
Toate categoriile

România, te iubesc! VASLUI, POLUL SĂRĂCIEI. Emisiunea integrală din 14 aprilie 2019

Your browser doesn't support HTML5 video.

Intrăm în teritoriul cel mai sărac al Uniunii Europene, cu o mare și veche întrebare: de ce Vasluiul nu reușește să scape de sărăcie?

Și, în continuare, cine sunt responsabilii pentru situația în care rămâne sau este ținută această parte de țară? Paula Herlo a pus întrebarea și în birourile aleșilor care conduc județul de 30 de ani: de ce jumătate din locuitori trăiesc la țară în sărăcie.

Considerat polul sărăciei în Europa, Vasluiul e cunoscut de români că fiind un județ cu oameni veseli, dar cu copii singuri, cu sate goale și fără prea mulți investitori.

Vasluiul nu e însă doar despre statistici negative, ci ascunde și poveștile unor oameni harnici și ai unor primari gospodari care ar putea să crească județul dacă și contextul economic ar fi altul. De aceea întrăm azi în birourile primarilor ca să înțelegem de ce unii pot să dezvolte comunitatea, iar alții administrează doar sărăcie.

Emisiunea integrală din data de 14 aprilie 2019 o găsiți în materialul video atașat.

Citește și
Gabriela Crețu
Familia care a fost tot timpul la putere în Vaslui. Ce a enervat-o pe senatoarea Gabriela Creţu

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult