Modifica setarile cookie
Toate categoriile

”România, știi bine”, ep. 46, cu Alex Dima. Statul român își bate joc de patrimonii uriașe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Podcastul ”România, știi bine”, realizat de echipa emisiunii ”România, te iubesc!”, ajunge astăzi la episodul 46, în care vorbim despre ”Statul degeaba”, o serie de anchete jurnalistice, realizate de Alex Dima.

Statul român și angajații lui își bat joc de patrimonii uriașe, evaluate la zeci de milioane de euro, dar transformate în găuri negre, în care dispar bani.

Cum este să mergi la muncă și să nu faci nimic? Este o întrebare la care armate de funcționari din această țară ar trebui să răspundă, dar nu-i întreabă nimeni.

Alex Dima vine la o ediție LIVE, ca să continue șirul poveștilor incomode despre angajații ”comozi” la stat.

Podcastul a fost transmis LIVE de la 11.45 pe paginile de Facebook Știrile Pro TV și ”România, te iubesc!” , precum și pe conturile de YouTube Știrile Pro TV și ”România, te iubesc!

Citește și
rti
Pentru că oricum are prea mulți bugetari inutili, statul înființează și alte firme care-și plătesc angajații să stea degeaba

Tot astăzi, Alex a oferit câteva detalii despre viitoare ediție ”România, te iubesc!”, bazată pe oameni care fac mult și mai puțin vorbesc despre binele pe care îl aduc comunității.

Toate podcast-urile ”România, știi bine!” pot fi ascultate și descărcate gratuit de pe romaniastiibine.podbean.com

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult