Modifica setarile cookie
Toate categoriile

România, o toaletă în curtea Europei! Filmare revoltătoare cu dejecții aruncate în public

Your browser doesn't support HTML5 video.

Duminică, la ”România, te iubesc”, difuzată la PRO TV de la ora 18.00, Rareș Năstase prezintă cazul uluitor al unui cartier rezidențial de lângă București, care poluează apele, pe ascuns, cu dejecții.

Într-o înregistrare video obținută de corespondentul Pro TV se vede cum apele publice sunt poluate cu reziduuri și dejecții, în loc să fie filtrate prin stațiile de epurare.

Incidentul care a fost surprins de camera unui telefon mobil a avut loc într-un cartier rezidențial din Ștefăneștii de Jos, de lângă București.

”Dejecții direct în natură și ape cu adaos menajer în nordul capitalei! Filmare la ceas de seară, la un cartier de lângă București.

O deversare despre care reprezentanții ansamblului spun că e un accident, un caz izolat, o poluare accidentală, deși sunt contraziși de cel care a surprins, în flagrant, momentul și a sunat la 112. Sper că aceste probleme să găsească rezolvare cât mai curând.” - spune Rareș Năstase.

Citește și
gabriela firea
”Călătorie” pe urmele sumelor uriașe tocate de companiile înființate, ilegal, de Firea

Subiectul acestei ediții ”România, te iubesc” miroase de la mare distanță a incompetență și nepăsare. Epurarea apelor uzate ne ține la coada Europei, deși am avut termen limită 31 decembrie 2018 să racordăm la utilități toate localitățile cu peste 2000 de locuitori.

Vă avertizăm, ancheta difuzată duminică, 31 martie, ora 18.00, semnată Rareș Năstase, conține motive serioase de enervare și de frustrare.

Avem, în schimb, scandal în preajma lacurilor României, acolo unde se nasc conflicte spontane, pe fondul unor deversări dubioase.

România - o adevărată toaletă în curtea Europei! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult