Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Semnalează violența școlară și traficul de droguri la 119. O campanie IGPR, sprjinită de Știrile PRO TV

Your browser doesn't support HTML5 video.

O nouă campanie națională de conștientizare privind combaterea violenței în școli a fost lansată de Inspectoratul General al Poliției Române, cu sprijnul Consiliului Național al Audiovizualului (CNA).

Campania vizează prevenirea comportamentelor antisociale în școli, și pune accent pe probleme precum violența școlară și traficul de droguri.

Știrile PRO TV se alătură acestei inițiative, care are ca scop creșterea siguranței elevilor, o problemă tot mai răspândită în școlile din România.

De altfel, Știrile PRO TV și România Te Iubesc au difuzat, recent, campania Pericolul dependenței, în care am atras atenția că în România, consumul de droguri face tot mai multe victime în rândul copiilor. Revoltător este că, în loc să intervină, instituțiile abilitate se limitează doar la a face sondaje despre consumul de droguri.

Citește și
Mai mult de jumătate din elevii români se simt intimidați de școală, pe care o asociază cu stări emoționale negative
Mai mult de jumătate din elevii români se simt intimidați de școală, pe care o asociază cu stări emoționale negative

La recomandarea CNA, spoturile campaniei vor fi difuzate pe posturile de radio și televiziune, inclusiv pe platformele media la cerere, timp de șase luni.

Mesajele campaniei vor sublinia importanța raportării actelor de violență și semnalizarea riscurilor la care pot fi expuși elevii, oferind un sprijin esențial în combaterea delincvenței juvenile. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult