Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Suma uriașă pe care Sandu Matei o cere în instanță pentru atacul lui Darius Vâlcov

Sandu Matei, protestatarul care a fost ținta unui atac pe Facebook lansat de Darius Vâlcov, a depus marți plângere împotriva consilierului guvernamental.

De asemenea, el a declarat că s-a constituit parte civilă și a cerut despăgubiri în valoare de 1 milion de euro, cu care va construi un azil de bătrâni.

Sandu Matei este de părere că atacurile lui Vâlcov nu l-au vizat pe el în mod special, ci au avut drept țintă mișcarea rezist anti PSD.

Sandu Matei: ”Nu cred că de la înălțimea funcției dumnealui putea să facă o așa greșeală.”

Reporter: Dar care credeți că a fost scopul lui Darius Vâlcov, care a fost miza dezvăluirii?

Sandu Matei: ”Este clar că actul meu medical de la Spitalul de Urgență în care spune clar, otrăvire după gazare, deranjează. Postările și acțiunile mele civice deranjează. Și atunci, el prin mine atacă mișcarea rezist, pentru că el a specificat acolo, sandilăul, nebun, liderul rezist. El nu mă atacă pe mine, personal, Sandu Matei, ci mișcarea rezist.”

Citește și
Sandu Matei
Prima reacţie oficială în cazul documentului postat de Vâlcov. Autorităţile vor să îl verifice pe protestatar

El a calificat gestul lui Vâlcov drept ”un act josnic”.

Sandu Matei: ”M-am constituit parte civilă.”

Reporter: Ce sumă?

Sandu Matei: ”Destul de mare încât să pot să fac un azil de bătrâni. Un milion de euro. Nu neapărat suma mă interesează, ci ca justiția să-și facă treaba, pentru că este un act josnic în primul rând, și în al doilea rând grav, pentru că încalcă drepturile și libertățile cetățenilor.”

Reacția lui Sandu Matei vine la scurt timp după ce Darius Vâlcov a făcut publică pe Facebook fişa sa medicală. 

Instituţiile care aveau fişa medicală a acestuia au refuzat să explice cum a ajuns un document confidenţial la consilierul premierului Dancila. În schimb, Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

Duminică seară însă, datele lui personale au fost făcute publice pe pagina de Facebook a lui Vâlcov. Consilierul premierului a avut şi un comentariu jignitor la adresa bărbatului. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult