Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Avocata care a intrat intenționat cu mașina într-un motociclist, în Iași, a fost reținută pentru tentativă de omor. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șoferița care a lovit intenționat cu mașina un motociclist în Iași și l-a proiectat într-un refugiu de tramvai a fost reținută pentru tentativă de omor.

Femeia, avocată de meserie, a fost reținută marți, imediat ce anchetatorii au schimbat încadrarea faptei din vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului - în tentativă de omor.

În imaginile surprinse săptămână trecută de camerele stradale de supraveghere se vede cum mașina condusă de avocată iese de pe prima bandă și împinge motocicleta care se izbește violent de refugiul de tramvai. Apoi șoferița își continuă drumul.

Martorii spun că a fost o șicanare în trafic 

Bărbatul rănit a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași și a fost internat la chirurgie. Marți a fost externat, iar medicii spun că acum este în afara oricărui pericol.

Procurorii spun că victima și avocata nu se cunoșteau. Anchetatorii vor să afle care a fost motivul pentru care șoferița a ajuns să îl lovească pe motociclist, punându-l în pericol de moarte. Martorii spun că a fost vorba despre o șicanare în trafic.

Citește și
soferita
O șoferiță din Giurgiu a fost prinsă la volan cu o alcoolemie de 1,44 şi sub influenţa psihoactivelor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult