Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ioan Neculaie, eliberat din închisoare după nici 7 luni de detenţie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Condamnat la doi ani de închisoare cu executare, fostul proprietar al echipei de fotbal FC Brașov și deținător al uzinei de autocamioane din oraș, Ioan Neculaie, a fost eliberat condiţionat după nici 7 luni de detenţie.

Magistraţii Tribunalului Braşov au dispus miercuri, prin decizie definitivă, ca omul de afaceri să fie pus în libertate, în ciuda contestaţiei pe care au făcut-o procurorii.

Ioan Neculaie a fost încătuşat în noiembrie anul trecut şi dus în Penitenciarul Codlea, unde avea de executat doi ani de pedeapsă. 6 luni a primit pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Este vorba despre un incident în care Ioan Neculaie a tras cu pistolul în cauciucurile propriei mașini, când a constatat că un angajat nu i-a reparat mai repede o pană. Restul de un an şi jumătate era o pedeapsă pentru implicarea lui Neculaie într-un accident de muncă mortal petrecut pe platforma uzinei pe care o deţine.

Dar iată că, după nici 7 luni de şedere în penitenciar, omul de afaceri este liber. Magistraţii au constatat că sunt îndeplinite condiţiile necesare eliberării condiţionate.

Citește și
dan sova
Dan Şova, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Fostul ministru, adus cu duba la IPJ Ilfov

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult