Ioan Neculaie, eliberat din închisoare după nici 7 luni de detenţie


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2018 16:58
Categorie: Stiri Justitie

Condamnat la doi ani de închisoare cu executare, fostul proprietar al echipei de fotbal FC Brașov și deținător al uzinei de autocamioane din oraș, Ioan Neculaie, a fost eliberat condiţionat după nici 7 luni de detenţie.

Magistraţii Tribunalului Braşov au dispus miercuri, prin decizie definitivă, ca omul de afaceri să fie pus în libertate, în ciuda contestaţiei pe care au făcut-o procurorii.

Ioan Neculaie a fost încătuşat în noiembrie anul trecut şi dus în Penitenciarul Codlea, unde avea de executat doi ani de pedeapsă. 6 luni a primit pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Este vorba despre un incident în care Ioan Neculaie a tras cu pistolul în cauciucurile propriei mașini, când a constatat că un angajat nu i-a reparat mai repede o pană. Restul de un an şi jumătate era o pedeapsă pentru implicarea lui Neculaie într-un accident de muncă mortal petrecut pe platforma uzinei pe care o deţine.

Dar iată că, după nici 7 luni de şedere în penitenciar, omul de afaceri este liber. Magistraţii au constatat că sunt îndeplinite condiţiile necesare eliberării condiţionate.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO