Prin ce metode își găsesc patronii din HoReCa angajații și ce beneficii oferă
Your browser doesn't support HTML5 video.
Patronii din industria HoReCa resimt cel mai acut deficitul de angajați din domeniu.
Gabi Siminică, proprietar Vila Siana, spune că încercă să găsească angajați pe plan local, pentru că afacerile mici nu prea își permit să aducă muncitori din străinătate, dar că este din ce în ce mai greu să-i atragă.
“Un angajat din domeniul HoReCa trebuie să fie, în primul rând, corect cu clientul lui. În al doilea rând, trebuie să vrea să facă ceea ce face și trebuie să-i placă ceea ce face. Zâmbitor, rezistent – trebuie să fie neapărat rezistent, primitor cu oamenii care vin”, enumeră Gabi Siminică doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă angajații din industria ospitalieră.
Care este cea mai facilă metodă de a găsi angajații de care are nevoie și ce beneficii primesc aceștia după angajare aflați din interviul integral în VIDEO atașat.