Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Muzeu de artă imersivă la Iași. Două mii de bilete s-au vândut într-un singur weekend

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primul muzeu de artă imersivă din România - aflat în turneu prin țară - a ajuns și la Iași. Proiecțiile - o abundență de culori și sunete - i-au cucerit pe vizitatori, copii și adulți. Două mii de bilete s-au vândut într-un singur weekend.

Mulți au filmat cu telefoanele mobile, pentru a le arăta proiecțiile și celor care n-au reușit să ajungă.

Imagini fantastice au învăluit vizitatori cu forme și culori schimbătoare. Una dintre proiectii s-a numit "Constelații Interioare", alta a dat viață picturilor lui Van Gogh, iar cea de-a treia a fost dedicată lumii subacvatice.

Nimeni nu a plecat fără să facă măcar o fotografie pe care să o posteze pe rețelele sociale.

Spectacolul este găzduit într-un cort de 450 de metri pătrați, în centrul Iașiului.

Citește și
calea victoriei
Calea Victoriei a fost transformată într-un muzeu de new media art. Aveți nevoie doar de o aplicație și multă imaginație

Andrei Nistor, cofondator muzeu: „În Iași începem cu trei showuri, constelații, lumea apelor și Van Gogh, sunt trei showuri imersive. Este un spectacol care te învăluie, proiecții 360, deci și pe podea, alăturate de o coloană sonoră pe același stil”.

Sorina Topceanu, cofondator muzeu: „La București am fost vizitați de peste 180 de mii de persoane, dar și la Iași ne bucurăm de toată atenția”.

Pentru adulți, un bilet costă 40 de lei, pentru copiii între 3 și 7 ani este 30 de lei, iar cei sub 3 ani au acces gratuit. Proiecții vor avea loc zilnic, până pe 10 septembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult