Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ministerul Educaţiei: 98 de unităţi de învăţământ din Galaţi cu activitate suspendată luni, din cauza vremii. LISTA

Ministerul Educaţiei anunţă, dumincă după-amiază, că 98 de unităţi de învăţământ din Galaţi cu activitate suspendată luni, din cauza vremii, lista urmând a fi actualizată constant.

”Conform informaţiilor transmise de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi, în judeţul Galaţi a fost luată măsura suspendării activităţii didactice, pentru data de 30 septembrie 2024, în 98 de unităţi de învăţământ (cu personalitate juridică şi structuri) din 23 de localităţi”, a transmis, duminică seară, Ministerul Educaţiei.

Instituţia publică şi lista unităţilor, fiind vorba în general de şcoli şi grădiniţe, dar şi despre şase licee. Datele au fost comunicate până duminică, la ora 17.00, şi sunt periodic actualizate.

”Precizăm că situaţia actuală, care include şi evacuarea localităţilor afectate de fenomenele meteo extreme nu permite, în cazurile menţionate, desfăşurarea cursurilor în format online”, a mai transmis ministerul.

Potrivit sursei citate, Consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ aflate în situaţia de a suspenda activitatea didactică vor stabili măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare.

Citește și
Adrian Micu
"Sacul nu te bate, sacul doar privește!" Fabrica de campioni de lângă Parcul Carol. Reportaj la școala lui Adrian Micu

”Siguranţa copiilor şi a întregului personal din şcoli este prioritară şi solicit inspectoratelor şcolare să ofere unităţilor de învăţământ tot sprijinul de care ar putea avea nevoie în gestionarea eventualelor situaţii neplăcute pe care condiţiile meteo nefavorabile le-ar putea genera”, a declarat Ligia Deca, ministrul Educaţiei.

Lista cu unitățile de învățământ din Galaţi cu activitate suspendată poate fi consultată AICI.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult