Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Andronescu, despre modificarea admiterii la liceu: "Ordinul acesta nu este ordin"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ministrul Educaţiei s-a răzgândit. După ce luni a decis, printr-un ordin, să amâne probele vocaţionale pentru admiterea la liceu, marţi a declarat pentru Ştirile PRO TV că acest ordin nu există şi că anulează modificarea apărută luni.

Astfel, spune Ecaterina Andronescu, admiterea la liceu se desfăşoară conform calendarului, iar probele vocaţionale vor avea loc de miercuri până pe 17 mai.

Luni, un ordin semnat chiar de ministrul Ecaterina Andronescu, cu număr de înregistrare, cu semnătură și ștampilă, trimis către Monitorul Oficial, dar și către toate inspectoratele școlare din țară, anunța brusc că se schimbă data de susținere a probelor vocaționale pentru admiterea la liceu.

Concret, conform proaspătului ordin, aceste probe ar fi trebuit să aibă loc între 10 și 12 iunie și nu între 15 și 17 mai, așa cum era prevăzut în actualul calendar.

La aflarea acestei vești, mai mulți părinți care au fost puși pe drumuri să-și înscrie copiii la proble vocaționale au spus că sunt total bulversați, că nu mai înțeleg ce se întâmplă.

Citește și
Felicity Huffman
O actriță implicată în scandalul mitei pentru facultăți riscă 40 ani de închisoare

Contactată de Știrile Pro TV, Ecaterina Andronescu a refuzat să explice concret de ce există acest ordin. Ministrul Educației spune că nu se modifică nimic, anulând practic modificarea făcută chiar de ea luni.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult