Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Absolvenții din Baia Mare, în marș pe străzile orașului, îmbrăcați în robe. Și-au luat rămas bun de la colegi și profesori

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bucurie, emoții și culoare, luni, în Baia Mare. Absolvenții Centrului Universitar Nord și-au luat rămas bun de la colegi și profesori.

Îmbrăcați în robe, au pornit în marș pe străzile orașului. Odată ajunși la Sala Sporturilor din Baia Mare, au luat parte la festivitatea de absolvire.

După ani de eforturi, dar și bucurii, absolvenții s-au strâns la ceremonia de absolvire. Promoția 2023 a fost printre cele care a avut de infruntat o serie de provocări. Înaintea festivității, absolvenții au străbătut orașul, însoțiți de membri ai familiei, mândri de reușita acestora. Studentă: „Sper să reușesc să fiu profesoară de franceză-engleză. A fost greu că a fost dublă specializare, dar a fost ok, au trecut 3 ani. Ne așteaptă și un examen de licență în față."

Studente: „Toată lumea a venit, părinți, bunici... așteptăm să terminăm licența și vedem.”

Rudele au fost parcă și mai emoționate decât absolventii. Mama unei absolvente: „Fiica mea a terminat la Filosofie, am emoții și suntem mândri pentru că e o fata foarte bună și deșteaptă. Ne mândrim, ea e bunica și are emoții.” Unii dintre absolvenți sunt deja la a doua sau chiar la a treia facultate. Student: „Mi s-a îndeplinut un vis la care de mult am atentat. Și sunt foarte mulțumit și de facultate, și de colegi.”

Citește și
ambulanta romania
De la bal, la spital. Zece elevi ai unui liceu din Suceava au ajuns la Urgențe după petrecerea de absolvire

Studentă: „Eu sunt cea mai tânără dintre ei, a fost foarte frumos. Un vis care trebuie să se îndeplinească la orice vârstă, la 72 de ani e foarte fain.” Studentă: „Eu mă simt tânără cu 20 de ani, pentru că la varsta asta să termini o facultate nu e orișice, mă pot bucura că am reușit să o termin și să fiu intre colegi tineri și să mă simt tineri ca și ei.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult