Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Uniformă cu atitudine, reacţii pe măsură”. Un jandarm român în noul echipament a atras toate privirile în București

Un videoclip postat de Jandarmeria Română pe rețelele sociale, intitulat „uniforma cu atitudine”, a făcut înconjurul internetului.

Un tânăr îmbrăcat într-un nou echipament apare plimbându-se pe străzile din centrul Capitalei, sub privirile admirative ale trecătorilor.

Jandarmul defilează precum un model pe Calea Victoriei și atrage imediat atenția trecătorilor, dar și a persoanelor aflate la terase.

​Clipul are pe fundal melodia „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)” a trupei ABBA și a stârnit un val de reacții și comentarii.

Citește și
cocos munte
„Ce, mă? Ești nervos?”. Pățania neobișnuită a unui jandarm în Masivul Ceahlău. A avut de-a face cu un cocoș de munte | VIDEO

„Parca ma bate gândul sa comit și eu o infracțiune”. E exact ce trebuie. Atletic, înalt! Exemplu!”, „E un fotomodel în acea uniformă, de aia se uită așa fetele”, „Mie mi-au plăcut privirile bărbaților!”, „Tot respectul pentru acest tânăr.” „Asta ar trebui să fie normalitatea, just saying! Uitați-vă doar la Carabinierii din Italia și veți înțelege… Dacă vreți să înțelegeți”, au scris unii.

Însă, se pare că unii internauți nu au fost mulțumiți de ceea ce au văzut, așa că n-au intârziat să apară și comentariile critice.

„Uniforma e ok, dar cu un număr mai mare decât era cazul. Ca să nu vorbim că manușile alea bizare asortate ca nuca-n perete la ceasul ăla sclipitor erau o altă atracție”; „Ce facem cu burtoșii și cu uniformele decolorate, nu se iau măsuri ?”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult