Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Popeye”, rusul care și-a injectat ulei în bicepși, își arată vila de lux din Bali, după ce a fugit din țara de origine

Kirill Tereshin, în vârstă de 25 de ani, cunoscut și sub numele de „ Bazooka” a fugit din Rusia în Bali, Indonezia în urmă cu șase luni. El a oferit acum fanilor un tur virtual al vilei sale de lux.

Tânărul care și-a injectat ulei în bicepși a vrut să le arate fanilor, vila de lux în care locuiește. El a fugit din orașul său natal, Moscova, din Rusia, pentru a căuta un climat mai cald în Indonezia, Bali, potrivit Daily Star.

El a explicat că locuiește într-o vilă din Bali de șase luni și a adăugat că aceasta se află „în mijlocul pustietății", înainte de a le oferi internauților un tur virtual.

În casă este dezordine tot timpul. Oale și tigăi pe blaturile bucătăriei, vase murdare în chiuvetă. Influencerul a mărturisit în repetate rânduri că nu face curățenie pentru că „nu dă doi bani pe ea".

Citește și
ISIS, executii - 1
Statul Islamic, noi inregistrari socante. ISIS publica imagini in care prizonerii sunt inecati sau executati cu o bazooka
Turul casei a continuant, deși era dezordine

În capătul sufrageriei sale se află un birou unde acesta își desfășoară activitatea, în spatele acestuia se afla o piscină albastră, pe care bărbatul a descris-o ca fiind „doar pentru decor”.

Dormitorul se află la parterul casei și are o baie cu o cadă de lux imensă. La etaj sunt alte două camere de dormit, una dintre ele având un mic balcon.

El se simte mândru de noua sa locuință, deoarece le cere fanilor și urmăritorilor să lase comentarii în care să îi spună ce părere au despre noua achiziție.

Popeye din Rusia are 169.000 de urmăritori pe Instagram. El a devenit cunoscut după ce a postat un clip pe YouTube, unde le-a spus celor 1.400 de abonați ai săi că a început să își injecteze ulei în brațe după ce s-a simțit ca un „fraier".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult