Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Mă gândeam că o să mor aici”. Dialogul emoționant dintre un bărbat prins în zăpadă și salvatorul său | VIDEO

Un snowborder devenit viral, după ce a fost găsit în viață sub zăpada grea, în Washington, a vorbit pentru prima dată despre experineța prin care a trecut.

Ian Steger a povestit că tot ce voia să facă, după ce a ajuns sub zăpadă, era să-i spună logodnicei sale cât de mult o iubește.

Steger a fost salvat din întâmplare, după ce schiorul Francis Zuber i-a observat placa de snowbord ieșind de sub zăpadă.

Bărbatul prins sub nămeți a impresionat prin calmitatea de care a dat dovadă, scrie dailymail.co.uk.

„Mulțumesc, omule”, i-a spus el lui Zuber.

Citește și
schi
Noua modă din Alpii francezi: Turiștii schiază alături de animale sălbatice

După câteva săptămâni de la incident, cei doi bărbați s-au reîntâlnit pentru a povesti cum s-a desfășurat operațiunea de salvare.

„Poți să vezi în video că Francis întreba dacă eram ok. Îmi spunea ccă vine spre mine. Eu nu auzeam nimic. Era complet întuneric. Puteam să aud doar respirația mea”, a povestit Steger.

Experții spun că acesta ar fi murit dacă nu ar fi fost descoperit de Zuber.

„Unul dintre lucrurile la care mă gândeam când eram prins acolo era: wow, o să mor aici. Și nu voi putea să-i spun logodnicei mele cât de mult o iubesc”, a mai spus Steger.

„Am văzut ceva roșu cu coada ochiului. Și mi-am dat seama că este ceva ciudat acolo. Știam că este ceva de rău. Am strigat către el și nu am primit niciun răspuns”, a spus Zuber.

Bărbatul și-a scos repede schiurile pentru a reuși să se miște mai ușor. „Rezistă, vin acum”, i-a spus lui Steger.

„Ești bine? Poți să mă auzi?”, l-a întrebat pe Steger după ce a reușit să-l vadă sub nămeți.

„Mulțumesc”, i-a spus Steger, iar Zuber i-a răspuns: „Nicio problemă. Ești bine. Sunt cu tine. Ne recăpătăm amândoi respirația pentru o secundă și o să te ajut să ieși de sub zăpadă”.

În final, Zuber a reușit să-l salveze pe Steger.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult