Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zbor cu avionul la „Flight Festival”, lângă Timișoara. Publicul a fost încântat și de concerte și gastronomie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Muzica, zborul și gastronomia s-au împletit de minune, în week-end, pe Aerodromul Cioca din Timișoara. „Flight Festival” a încântat publicul numeros cu o serie de concerte, dar și cu plimbări cu avionul.

În pauze, oamenii s-au putut răsfăța cu tot felul de preparate culinare.

Muzica a făcut Aerodromul Cioca din Timișoara să răsune. Artiști români și străini au întreținut atmosfera timp de trei zile și au mobilizat publicul... la dan.

Cei care nu s-au lăsat purtați doar pe... aripile muzicii, au putut zbura pe deasupra orașului cu avioane mici, de agrement.

Fetiţă: „Cu avionul a fost foarte fain deoarece este o experienţă plăcută şi merita să o încerci. Te ameţeşte puţin, dar în final merită."

Pe aerodrom, a fost amenajată și o zonă destinată atelierelor. Iar de la un caval la un mini-recital n-a mai fost decât un pas...

Citește și
festival folclor
Festival de folclor în Capitală. Cu ce îi întâmpină meșterii pe iubitorii de tradiții românești

Reporter: Cum se face şi cât durează până realizaţi un caval de calitate?

Mihaiu Adrian, meșter popular: „Lemnul ar trebui tăiat iarna, de verde, lăsat cam 3 ani de zile la uscat, după aceea trebuie scurtat, crăpat pe fibra lui, găurit şi confecţionat."

În zona dedicată gastronomiei, au fost peste 25 de rulote, cu mâncare pentru toate gusturile.

Vlad Garboni, fondator Flight Festival: „Este o ediţie inedită pentru Timişoara, deoarece anul acesta Flight Festival face parte din conceptul District 23. Acest concept reuneşte trei festivaluri la un singur loc la aerodromul utilitar Cioca, conceptul District gândit strict pentru titlul de Capitala Culturală Europeană 2023."

Ca să ajungă din oraș, la aerodrom, la cea de-a cincea ediţie a festivalului, oamenii au putut călători gratuit cu un autobuz supraetajat și cu mijloacele de transport în comun.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult