Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Un bărbat a supraviețuit miraculos după ce s-a prăbușit de la etajul 9 pe un BMW

Un bărbat a supraviețuit miraculos după ce a căzut de la etajul al nouălea al unei clădiri din New Jersey și a aterizat pe un BMW, relatează New York Post.

Incidentul a avut loc miercuri dimineață, în jurul orei locale 10:20. O tânără care trecea prin zonă a sunat la numărul de urgență 911 și a filmat scena șocantă.

Vedeți VIDEO aici.

„Am auzit un zgomot puternic și nu mi-am dat seama la început că e vorba de o persoană. Geamul din spate al mașinii pur și simplu a explodat. Apoi bărbatul a sărit și a început să țipe. Avea mâna răsucită. Am fost șocat, parcă eram într-un film. Probabil a ajutat faptul că avea o geacă pufoasă pe el”, a declarat Christina Smith. 

Bărbatul a sărit pe o fereastră aflată la etajul al nouălea al clădirii și a fost transportat la spital în stare critică, a declarat o purtătoare de cuvânt a autorităților.

 

„A căzut în mașină prin trapa de pe plafon și apoi a ieșit și a căzut pe trotuar. A încercat să se ridice, dar oamenii au încercat să îl convingă să stea acolo, așa că a rămas până au venit poliția și ambulanța. Spunea doar: "Lăsați-mă în pace, vreau să mor". Una din mâinile sale se vedea că e ruptă, dar era conștient, se mișca”, a spus un alt martor.

Acesta nu lucra în clădirea respectivă și este neclar de ce se afla acolo. El a refuzat să se legitimeze și nu a cooperat cu poliția, potrivit unei surse familiarizate cu dosarul, citată de New York Post. Poliția investighează cazul.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult