Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO Ce se întâmplă când deschizi o cola în ulei, după care pui și bomboane Mentos. Reacția depășește orice imaginație

Toată lumea știe ce se întâmplă când amesteci cola cu bomboane Mentos: o reacție chimică explozivă, care face subiectul a nenumărate experimente amuzante pe internet. Iată că cineva s-a gândit să facă acest lucru și în ulei.  

Erupția unei sticle de Coca Cola în care pui una sau cât mai multe bomboane mentolate Mentos este, probabil, cea mai cunoscută ”cascadorie” de pe internet.

Amatorii de senzații tari și aprecieri pe rețelele sociale au epuizat însă în scurt timp cam toate variațiunile pe această temă, astfel încât un nou experiment cu Mentos și Coca Cola care să facă senzație e ceva neobișnuit.

 

Cei de la Unilad Australia s-au gândit să recreeze combinația clasică de Coca Cola și Mentos în... ulei.

Citește și
Coca Cola, cel mai mare poluator cu plastic din lume, pentru al treilea an la rând
Coca Cola, cel mai mare poluator cu plastic din lume, pentru al treilea an la rând

”N-o să-ți vină să crezi ce se întâmplă când pui Mentos și cola în ulei”, își încep australienii prezentarea care a fost vizualizată de peste 20 de milioane de ori în mai puțin de 24 de ore.

Iar rezultatul chiar este surprinzător. Nu avem erupția arhicunoscută, ci o reacție chimică lentă, dar la fel de spectaculoasă.

Internauții critică risipa de ulei, după experimentul cu Mentos și cola

Evident, nu puteau lipsi comentariile cârcotașilor, care vorbesc despre risipa făcută aici, în condițiile în care uleiul de gătit a ajuns unul dintre cele mai scumpe alimente. Iar alții au ajuns să compare imaginile cu ceea ce întâmplă în stomacul lor atunci când mănâncă prea gras.

Oricum ar fi, rezultatul este interesant și spectaculos, chiar dacă nu avem parte de erupțiile mai mult sau mai puțin amuzante de la clasicul amestec de Coca Cola și Mentos.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult