Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A început să curgă vin la robinet, într-un orășel din Italia. Cum a fost posibil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Locuitorii orășelului italian Settecani aua vut parte de un moment de uimire săptămâna aceasta. Când au deschis robinetele să se spele,a ceștia au descoperit că în loc de apă a curs... vin, relatează Euronews.

Minunea s-a produs, miercuri, după o greșeală a angajaților unui producător din zonă, care a făcut ca vinul să ajungă în conductele de alimentare cu apă a micuței localități și, implicit, în casele oamenilor.

„Spălam ceva în bucătărie. Am oprit robinetul, iar când l-am deschis din nou, a început să curgă vin în loc de apă. Am strigat "bucurie" și am ciocnit un pahar”, a povestit un bărbat în presa locală.

Bucuria localnicilor a rezistat însă doar câteva ore, până când reprezentanții municipalității au rezolvat problema și au dat asigurări că cetățenii nu au fost supuși niciunui risc. „Este doar vin care urma să fie îmbuteliat”, a transmis producătorul.

Acest incident i-a ajutat pe localnici să își mai ia gândul de la epidemia de coronavirus, în condițiile în care localitatea se află în Emilia-Romagna, una dintre cele mai puternic afectate zone din Italia.

Citește și
Politie
Un bărbat din Mehedinți și-a ucis mama pentru că nu a avut bani să îi cumpere băutură

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult