Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unul dintre cei mai celebri interlopi români s-a sinucis din dragoste. ”Nu mai suport să găsesc casa goală”

Un cunoscut interlop din Ilfov, poreclit Oache, a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era celebru pentru sutele de spargeri pe care le-a dat și a decis să se sinucidă din dragoste, după ce soția l-a părăsit, împreună cu cei doi copii.  

”La data de 15 mai a.c., în jurul orei 11:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a locuinței de la adresa de domiciliu, din orașul Pantelimon, un bărbat a fost găsit spânzurat.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu medicul legist, pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis sâmbătă IPJ Ilfov.

Surse judiciare au transmis pentru Știrile PRO TV că este vorba despre Marian Georgescu, zis Oache, unul dintre cei mai cunoscuți spărgători din România. Interlopul nu a muncit o dată în viața sa și s-a întreținut exclusiv de pe urma sutelor de spargeri date de-a lungul vieții, scrie Gândul.

Citește și
Joseph Rivas
Joseph Rivas, un temut interlop care a terorizat Constanța în trecut a fost ucis în Malta după o răfuială cu alți trei români

Printre victimele sale celebre se numără și fostul premier și lider liberal Theodor Stolojan.

Părăsit de soție după ce a fost condamnat pentru o spargere de acum 8 ani

Oache se potolise în ultimii ani și s-a așezat la casa lui, s-a însurat și a făcut doi copii. Dar trecutul l-a urmărit, iar interlopul a fost condamnat recent la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru o spargere de acum 8 ani, când a tăiat două seifuri din București, de unde a furat 3 kilograme de aur.   

Acesta ar fi fost motivul pentru care soția lui Oache l-a părăsit pe interlop, luându-i cu ea și pe cei doi copii ail or. Rămas singur, bărbatul a cedat nervos și a intrat în depresie, iar înainte de a se spânzura, urcat pe scaunul de jucărie al copiilor săi, a lăsat un bilet de adio, pe care l-a găsit ulterior fratele său.

”Nu mai suport să găsesc casa goală în fiecare zi”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Oache. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult