Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un taximetrist băut a provocat trei accidente rutiere în doar câteva minute, în București. Ce au surprins camerele video

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene halucinante în București surprinse de camerele de supraveghere un taximetrist băut a provocat trei accidente rutiere în doar câteva minute. O femeie a fost rănită și șapte mașini avariate.

Scenele halucinante s-au petrecut, miercuri, în Sectorul 2 al Capitalei, după ce un taximetrist în vârstă de 65 de ani s-a urcat băut la volan. Băuse împreună cu un prieten la o cârciumă din zonă.

A venit de pe strada Arbustului, unde lovise deja un autoturism și în doar câteva minute și pe o distanță de nici măcar 200 de metri cât are strada Prudenței, bărbatul a reușit să lovească încă patru autoturisme staționate. Nu s-a oprit aici, la niciunul dintre cele două dintre cele două tamponări, ci a făcut stânga pe strada Nicolae Cânea, acolo unde a acroșat o femeie care era pe trotuar, stătea de vorbă cu un vecin, și a lovit-o la umăr.

Nici atunci nu s-a oprit și abia după 50 de metri de la momentul în care a lovit pietonul, bărbatul a intrat în alte două autoturisme, și acelea staționate. Și atunci motorul mașinii s-a oprit. Camerele de supraveghere au surprins exact momentul ultimului impact cu cele două mașini.

Bărbatul a rămas în mașină pentru că a leșinat, ne spuneau cei de la ambulanță. A primit ulterior ajutor medical. Joi, atât victima lui, femeia de 89 de ani, cât și el, au ajuns acasă. Am stat de vorbă cu amândoi.

Citește și
mario iorgulescu
Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa pentru omor după ce a ucis un tânăr, băut și drogat. Opinia separată
Ce a indicat etilotestul

Femeia încă era speriată de ceea ce s-a întâmplat miercuri. A spus că totul a fost extrem de rapid și nu a apucat să își dea seama mare lucru despre ce este vorba. Iar bărbatul, în momentul în care am vorbit, a spus că pur și simplu nu știe ce s-a întâmplat. Nu înțelege ce. S-a suit băut la volan. Băuse whiskey împreună cu un prieten, ne-a spus el. Și i s-a tăiat filmul. Nu-și mai aduce aminte, ne spunea taximetristul. Nimic din ziua de miercuri decât în momentul în care a ajuns la spital.

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal de către polițiștii rutieri, care încearcă acum să elucideze tot traseul pe care s-a mișcat. Taximetristul afla sub influența băuturilor alcoolice. I s-a deschis un dosar penal. Taximetristul, așadar, pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. Alcoolemia în momentul în care a fost testat de polițiști arăta pe etilotest un gram, un miligram de alcool pe litru în aerul expirat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult