Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr condamnat la închisoare după ce ar fi plănuit un masacru. Cum s-a apărat

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Marea Britanie a fost condamnat să petreacă 16 ani în închisoare, după ce a cumpărat o armă și ar fi planificat un masacru.

Tânărul ar fi idolatrizat ucigașii în serie și ar fi planificat un atac armat, informează Mirror. Kyle Davies a cumpărat arma și muniția de la un dealer și ar fi primit instrucțiuni clare despre un atac, de la alți ucigași. În urma procesului, acesta a fost găsit vinovat pentru posesia unei arme și de intenția de a pune în pericol viața altor persoane. „Materialele pe care le-au găsit poliția erau tulburătoare. Ele arătau cum tânărul a făcut un studiu intens și faptul că avea un mare interes despre ucigașii în serie”, a declarat judecătorul care s-a ocupat de caz. După acuzațiile care i s-au adus, Davis ar fi negat că voia să atace pe cineva și că arma era pentru a se sinucide.

„Eram plictisit și nu aveam ce să fac. Toate notițele mele erau despre cum voiam să mă omor. Nu am planificat să omor pe nimeni. Nu am avut un plan clar”, i-a spus acesta judecătorului. De asemenea, oficialii ar fi găsit sute de documente despre masacre și despre crime, iar multe intre ele ar fi fost sub formă de instrucțiuni. Mai mult decât atât, aceștia ar fi găsit în dormitorul lui Davies mai multe notițe care arătau că el plănuia un masacru împreună cu un ucigaș care a omorât 77 de oameni în anul 2011 în Norvegia. În ciuda documentelor găsite, oficialii nu au dovezi clare pentru a demonstra că tânărul a identificat anumite persoane drept țintă. Kyle Davies urmează să petreacă 16 ani în închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
Politie Germania
Masacru în centrul Berlinului, după ce o maşină a intrat în plin în pietonii de pe trotuar

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult