Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer s-a trezit cu amenzi de 55.000 de euro, trimise la o adresă veche. „Va trebui să vând totul pentru a le plăti”

Un șofer din Marea Britanie s-a trezit cu amenzi de aproape 55.000 de euro pentru că a condus în zone cu emisii reduse. Amenzile au fost trimise la vechea adresă a bărbatului.

Dale D'Agostino, în vârstă de 42 de ani, spune că i-au fost trimise 317 notificări de penalizare pentru că a condus dubița în zona cu emisii scăzute din Bradford, West Yorkshire, scrie Daily Mail.

Amenzile au fost trimise initial la o adresă veche și a aflat despre ele abia când a actualizat jurnalul de bord V5 pentru duba lui, în martie.

Dale D'Agostino spune că nu știe cum va plăti amenzile de aproape 55.000 de euro, și că cel mai probabil va fi nevoit să își vândă bunurile.

„Nu sunt chiar sigur cum voi strânge atâția bani. Ce urmează să fac? Plătesc singur pentru Orașul Culturii Bradford? Nu am acești bani, așa că va trebui să vând totul pentru a le plăti...”, a mărturisit Dale.

Citește și
nunta buzescu
Ce amenzi au primit organizatorii nunții din Buzescu, după ce nuntaşii au blocat circulaţia. A fost deschis dosar penal

Șoferul spune că a contestat fără succes amenzile și a fost la un tribunal pentru 14 dintre ele.

„Am vorbit cu Consiliul și vor ca toate să fie plătite. Le-am contestat și le-am prezentat toate informațiile, dar sunt respinse”, a mai precizat el.

Zona de aer curat din Bradford a fost introdusă în septembrie 2022. Vehiculele neconforme trebuie să plătească o amendă de 9 lire sterline (echivalentul a aproximativ 10 euro).

Un purtător de cuvânt al Consiliului Bradford a spus că este responsabilitatea șoferului să-și verifice vehiculul și să plătească orice taxe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult