Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer român de TIR, primul caz de coronavirus confirmat în orașul italian Gela

Un șofer român de TIR care trăiește în orașul italian Gela este primul caz de coronavirus înregistrat în oraș, au anunțat autoritățile locale.

Bărbatul a mers la spitalul din Caltanissetta după primele simptome. I-au fost recoltate două teste, dintre care unul a ieșit pozitiv, conform site-ului quotidianodigela.it.

Anunțul a fost făcut de primarul Lucio Greco, care a făcut încă o dată apel la respectarea măsurilor de izolare socială.

„Testul a fost pozitiv. Bărbatul este în carantină și familia sa a fost anunțată. Sunt căutați acum oamenii cu care a intrat în contact”, a spus primarul.

Oficialul local a publicat un mesaj video prin care anunță că „virusul a ajuns în oraș”.

Citește și
barbat dezbracat pe strada italia
A ieșit din carantină dezbrăcat pe stradă. Ce le-a spus polițiștilor

„După cum era de așteptat, coronavirusul a ajuns și în orașul nostru. După ce a fost confirmat primul caz, autoritățile au activat toate protocoalele necesare. Recomand oamenilor inconștienți care își părăsesc locuințele din motive neimportante să respecte regulile. Cei care pleacă fără un motiv bun vor fi pedepsiți”, a declarat Lucio Greco.

Situația din Italia

 

Conform ultimului bilanț anunțat vineri de autoritățile italiene, bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 18.849.

Numărul cazurilor confirmate de COVID-19 a ajuns la 147.577, al treilea cel mai mare bilanţ din lume, după SUA şi Spania.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult