Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un scafandru a descoperit o verighetă pe fundul unui râu. Ce a făcut pentru a găsi proprietarul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O verighetă din aur a ajuns din nou la proprietar, cu ajutorul unui scafandru care caută obiecte pierdute în adâncuri.

Inelul strălucitor i-a atras imediat atenția bărbatului, în timp ce inspecta albia unui râu din Sacramento, California. A găsit în scurt timp și proprietarul, cu ajutorul unei rețele sociale.

Scafandrul are această pasiune din copilărie. Coboară în adâncuri, unde caută prin nămol sau prin nisip obiecte pierdute. A găsit telefoane mobile, chei, ochelari de soare, momeli pentru pescuit, dar niciodată ceva atât de valoros: o verighetă din aur.

Scafandru: „Nu puteam să spun dacă verigheta a stat sub apă o zi sau un an”.

N-a stat mult pe gânduri și a început să caute proprietarul. A postat imagini cu verigheta pe pagina sa de Facebook, dedicată obiectelor găsite în apă. În scurt timp, inelul a fost revendicat de un bărbat. Omul spune că l-a pierdut în timp ce se scălda.

Citește și
Clayton Helkenberg
Un iPhone 11 găsit după 6 luni pe fundul unui lac este încă funcțional. Cui aparține

Proprietar: „M-am dus imediat la magazin și mi-am cupărat labe de scafandru și mască de snorkeling și am căutat-o pe fundul râului toată săptămână. Oarecum, nu mi-am pierdut speranța că o voi găsi."

Proprietarul verighetei spune că va rămâne veșnic recunoscător.

Proprietar: „Îmi voi aminti acest moment pentru tot restul vieții și voi transmit povestea asta mai departe până va ajunge la nepoții mei. Nu o voi mai pierde. Promit!"

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult