Un iPhone 11 găsit după 6 luni pe fundul unui lac este încă funcțional. Cui aparține

Dată publicare: 21-03-2021 10:23
Dată actualizare: 21-03-2021 10:58


Clayton Helkenberg

Un scafandru care a găsit un iPhone 11 în fundul unui lac a fost uimit să constate că funcționează în continuare, după ce a stat în apă șase luni.

Clayton Helkenberg a găsit telefonul pe fundul lacului Harrison, Columbia Britanică, și chiar a reușit să înapoieze telefonul proprietarului său.

Pe fundul lacului, Clayton a mai găsit și niște ochelari de soare, sticle și brichete, printre alte bucăți de gunoi. De asemenea, a găsit un telefon cu clapetă.

După ce a curățat telefonul iPhone11, l-a aprins și a fost șocat să constate că funcționează perfect. Se afla pe fundul lacului de șase luni, când proprietara l-a scăpat în timpul unei excursii cu barca, în septembrie 2020.

Fatemeh Ghodsi, din Vancouver, a povestit pentru CBC că nu a mai putut face nimic, după ce personalul din parcul natural a informat-o că nu va fi posibil să-l găsească.

iPhone 11 ar trebui să fie rezistent la apă până la 1,5 metri, timp de aproximativ o jumătate de oră, dar se pare că este mai bun decât anticipase chiar și Apple.

Sursa: cbc.ca


VIDEO PROTVPLUS.RO