Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un presupus „călător în timp”, premoniții terifiante pentru lunile martie, aprilie și mai. La ce ar trebui să ne așteptăm

Un bărbat care pretinde că este călător în timp a lansat noi avertismente terifiante pentru lunile martie, aprilie și mai.

Eno Alaric, cunoscut sub numele de @radianttimetraveller pe TikTok și care pretinde că vine din anul 2671, face anunțuri deseori despre catastrofele care vor lovi Pământul și, în special, omenirea.

De această, Eno Alaric a lansat noi predicții cutremurătoare, care, potrivit lui, sunt valabile pentru lunile martie, aprilie și mai în acest an.

Așadar, el susține că pe 28 martie se va găsi un artefact străvechi care, atunci când va fi atins, „te va trimite într-un alt univers”. El a adăugat: „Se numește "Cutia Pandorei", universurile pot fi foarte asemănătoare, sau complet diferite, cum ar fi faptul că oamenii au formă de dorito”.

Apoi, pe 2 aprilie, un cutremur cu magnitudinea de 9,8 va avea loc pe falia San Andreas, California. Numele acestui cutremur este Big John și va duce la un tsunami de 750 de metri înălțime. Acesta va lovi coasta Californiei, iar din această cauză, multe orașe mari vor fi în ruină, inclusiv San Francisco.

Citește și
calator in timp, viitor
Un presupus „călător în timp”, premoniții surprinzătoare pentru luna mai. „Va trebui să ne luăm rămas bun de la cei dragi”

Pe 15 mai, anunță Eno, va sosi un extraterestru pe PământNumele acestui extraterestru va fi "Campionul". Acest extraterestru va lua cu el 100.000 de oameni pe o altă planetă locuibilă. Eno a spus că extraterestrul a mai fost aici și anterior, iar acum s-a întors.

Toate predicțiile făcute de Eno Alaric pe TikTok nu s-au adevereit, dar influencerul este urmărit de sute de mii de „adepți” pe celebra rețea de socializare, potrivit News18.com.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult