Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pescar a fost găsit mort în barca sa, în Deltă

Un pescar a fost găsit mort, sâmbătă, în barca proprie care plutea pe canalul Fortuna 2 din Delta Dunării, iar autorităţile tulcene au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele în care a apărut decesul acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, din comuna Crişan, a plecat dimineaţa la pescuit, dar nu s-a întors la ora anunţată, iar soţia lui, îngrijorată şi din cauza problemelor de sănătate cu care acesta se confrunta, a sunat la numărul unic de urgenţe 112 pentru a cere ajutorul autorităţilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta a răspuns solicitării cu o ambarcaţiune şi un echipaj format din doi subofiţeri, a chemat în sprijin un elicopter SMURD din Constanţa şi un lucrător al Poliţiei din Maliuc, dar bărbatul a fost găsit mort în barca proprie care plutea pe canalul Fortuna 2.

"Continuăm cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii incidentului şi a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă", a precizat reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Daniela Condrea.

Ea a menţionat că pe corpul bărbatului nu au fost observate urme de violenţă.

Citește și
Trupul unui bebeluș mort, descoperit în toaleta unei benzinării din București. Ce au aflat polițiștii
Bebeluș mort descoperit în toaleta unei benzinării din București. Ce au aflat polițiștii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult