Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pasager a deschis uşa de urgenţă şi a coborât din avion pe tobogan, chiar înainte să decoleze din Los Angeles

Un pasager al companiei Delta Air Lines a fost arestat după ce a deschis una dintre uşile avionului şi a alunecat pe toboganul pentru ieşire de urgenţă în timp ce avionul se pregătea să decoleze.

Incidentul a avut loc sâmbătă la Los Angeles, relatează CNN, potrivit News.ro.

Avionul, un Boeing 737, aştepta să ruleze pentru decolare, când pasagerul a ieşit din aeronavă după ce a activat toboganul de la ieşirea de urgenţă.

Pasagerul a fost reţinut, iniţial, de personalul companiei, înainte de a fi arestat de forţele de ordine locale.

FAA investighează incidentul.

Luna trecută, Ed Bastian, directorul general al Delta Air Lines, i-a trimis o scrisoare procurorului general al SUA, Merrick Garland, în care îşi reitera apelul ca Departamentul de Justiţie să urmărească penal pasagerii indisciplinaţi şi să îi treacă pe o listă cu pasageri care nu mai au voie să urce la bordul avioanelor. Demersul a intervenit după o serie de incidente petrecute în ultimul timp la bordul avioanelor din SUA.

Citește și
pasageri avion
Momente de panică la bordul unui avion. Zece pasageri, răniți după ce aeronava a intrat într-o zonă cu turbulențe | VIDEO

La începutul acestei luni, un pasager al companiei United Airlines a încercat să deschidă în zbord uşa pentru ieşire de urgenţă a avionului şi apoi ar fi încercat să înjunghie un însoţitor de bord, în timpul unui zbor de la Los Angeles către Boston.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult