Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un milionar român abia a scăpat cu viață după ce a fost atacat de un cal: ”Nu e de ținut de om!”. A doua zi, i-a ars o fermă

Un milionar din Vaslui, situat în topul celor mai bogați români, s-a aflat la un pas de moarte după ce a fost atacat de un armăsar pe care voia să-l strunească. La scurt timp, bărbatul a mai suferit un șoc, după ce o fermă i-a fost mistuită de foc.  

Milionarul vasluian Fănel Bogoș, proprietarul unei afaceri cu carne prin care rulează anual 90 de milioane de euro, a trecut în decurs de o zi prin două șocuri majore, scrie Vremea Nouă.

Prima dată, pe 31 mai, milionarul care este medic veterinar de profesie a fost atacat de un armăsar, în timp ce încerca să-l strunească.

Calul l-a jucat pur și simplu în copite, apoi l-a mușcat de mai multe ori pe bărbatul care abia a scăpat cu viață. ”Părea cuminte, dar s-a izbit în mine ca un leu. De fapt, cred că nici leul din grădina zoologică nu se izbea așa. Dacă vă arăt cum m-a mușcat, vă cruciți. Acest cal nu este de ținut în curtea omului”, a spus Fănel Bogoș pentru sursa citată.

”Astea sunt cumpenele omului”

Plin de răni, milionarul avea să se confrunte la scurt timp cu încă un șoc. Pe 1 iunie, ferma sa de la Sălcioara a fost mistuită de flăcări și i-a produs pagube de milioane de euro. “Astea sunt cumpenele omului. Fiecare are câte o soartă. Copilul care moare la cinci luni, ce păcate are? Asta este”, a mai spus omul de afaceri.

Citește și
cal mcdonalds
O femeie a mers cu calul la drive-thru McDonald's. „Chiar aveam nevoie de o cafea”

Revenind la armăsarul nărăvaș, milionarul vrea acum să-l eutanasieze, considerând că nu poate fi îmblânzit și ar face rău oricărui om ar mai încerca să se apropie de el.

”Mă duc la Poliție, duc filmarea, îi plătesc omului calul și îl eutanasiez pentru că nu pot să-l las așa. Eu am lucrat cu cei mai răi cai din comună. Foarte răi, știam să mă bag la ei, dar la ăsta, a fost altceva. Eu țin foarte mult la cai”, a adăugat milionarul veterinar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult