Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Italian oprit de polițiștii din Satu Mare cu focuri de armă și după ce au pus un TIR în fața lui. De ce fugea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Urmărire nebună încheiată cu focuri de armă și un accident rutier, după ce un șofer italian nu a oprit la solicitarea unui echipaj de poliție din Bihor. Individul a gonit zeci de kilometri la intrarea în judeţul Satu-Mare, cu mașinile de poliție în spate.

În cele din urmă a fost blocat, cu ajutorul unui TIR, poziționat pe diagonală. Totul a început la ora 3 și 50 de minute, vineri dimineață.

Polițiștii bihoreni au observat o mașină care circula cu luminile oprite pe DN19, între Biharia și Satu Nou. În acel moment, echipajul l-a somat pe șofer să oprească pentru a vedea ce se întâmplă.

În momentul în care unul dintre agenți s-a apropiat de mașină, bărbatul a apăsat pedala de accelerație. Cursa nebună a continuat pâna în județul Satu Mare.

Alina Fărcuța, purtător de cuvânt IPJ Bihor: ”Pe parcursul urmăririi au fost executate focuri de avertisment și înspre autoturism cu armamentul din dotare de către polițiștii implicați în urmărire care a continuat si pe raza județului Satu Mare”.

Citește și
ciocnire lant
Accident în lanț în Argeș: 12 mașini au fost implicate. VIDEO

 

Italianul avea alcoolemie zero

 

Șoferul italian a reusit să treacă de mai multe baraje și nu s-a lăsat intimidat nici de focurile de armă. Într-un final, pe Drumul Careiului, la intrare în Satu Mare, oamenii legii au reușit să formeze un nou baraj.

Însă, de această dată politiștii, cu alte echipaje din Satu Mare, l-au oprit doar cu ajutorului unui TIR. Au așezat camionul pe diagonală, iar cursa a luat sfârșit.

La volan se afla un italian de 36 de ani. Individul nu a opus rezistență atunci când a fost încătușat.

Deși rezultatul aparatului etilotest indica zero alcoolemie, urmează să se stabilească cu exactitate dacă acesta consumase alte substanțe.

Rezultatele probelor biologice, dar și concluziile anchetatorilor vor stabili ce l-a determinat pe șofer să gonească prin două județe, cu polițiștii pe urmă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult