Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un iPhone 11 găsit după 6 luni pe fundul unui lac este încă funcțional. Cui aparține

Un scafandru care a găsit un iPhone 11 în fundul unui lac a fost uimit să constate că funcționează în continuare, după ce a stat în apă șase luni.

Clayton Helkenberg a găsit telefonul pe fundul lacului Harrison, Columbia Britanică, și chiar a reușit să înapoieze telefonul proprietarului său.

Pe fundul lacului, Clayton a mai găsit și niște ochelari de soare, sticle și brichete, printre alte bucăți de gunoi. De asemenea, a găsit un telefon cu clapetă.

După ce a curățat telefonul iPhone11, l-a aprins și a fost șocat să constate că funcționează perfect. Se afla pe fundul lacului de șase luni, când proprietara l-a scăpat în timpul unei excursii cu barca, în septembrie 2020.

Fatemeh Ghodsi, din Vancouver, a povestit pentru CBC că nu a mai putut face nimic, după ce personalul din parcul natural a informat-o că nu va fi posibil să-l găsească.

Citește și
ilikeit, iphone
Noile iPhone 11, iPhone 11 PRO și iPhone 11 Pro Max au ajuns la iLikeIT. Cât de bune sunt

iPhone 11 ar trebui să fie rezistent la apă până la 1,5 metri, timp de aproximativ o jumătate de oră, dar se pare că este mai bun decât anticipase chiar și Apple.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult