Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost preot din Gorj ar fi lăsat gravidă o fată de 13 ani. Mama fetei: „Pe bancheta din spate a mașinii a profitat de ea”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzații scandaloase îl vizează pe un fost preot din Gorj, după ce o copilă de 13 ani a mărturisit că individul a lăsat-o gravidă.

Familia fetei a anunţat poliţia, iar acum a fost deschis un dosar penal pentru viol. Medicii au confirmat că adolescenta este însărcinată în trei luni şi jumătate. Bărbatul neagă aceste acuzaţii.

Fata de 13 ani și presupusul său agresor, cu 30 de ani mai în vârstă, sunt din sate diferite, din comuna Slivilești. Mama minorei a fost cea care și-a pus întrebări, când a observat că fetei nu îi mai vine menstruația.

Mama fetei: „Cu frică, cu spaimă, a început să îmi spună: 'da, mami, uite, a profitat de mine'. Venea cu bicicleta la șura din deal și aici la colț a dat-o jos de pe bicicletă, a pus-o în mașină, a băgat-o pe văgăuna aia acolo și pe bancheta din spate a profitat de ea”.

Fata i-a spus mamei că abuzatorul este un fost preot, care a fost dat afară din rândul bisericii pentru că ar fi divorțat.

Citește și
profesor sava
Profesorul de la „Sf. Sava” este în stare gravă la Spitalul Floreasca, după ce ar fi încercat să se sinucidă

Mama fetei: „A fost preot, zice că a fost dat afară de comportamentul lui ciudat. A avut familie, s-a despărțit, are acum o fată de vreo 18-19 ani cu care are o fetiță, nu-l cunosc pe omul ăsta, nu știu cine este”.

Fratele fetei: „Din ce mi-a povestit, a plecat la o colegă cu bicicleta să-și facă temele. A oprit lângă ea, a urcat o în mașină și a violat-o. Apoi a plecat tot cu bicicleta într-un sat vecin și iar a violat-o, iar ei i-a fost frică să spun, pentru că a amenințat-o cu moartea”.

Sorin Bucurescu, primar comuna Slivilești: „M-a sunat mama fetei, a început să plângă la telefon, mi-a spus că minora, fata dânsei, în vârstă de 13 ani și jumătate, este gravidă cu o persoană din satul Șiacu, comuna Slivilești, un fost preot, actual dascăl”.

Bărbatul neagă orice legătură cu această poveste şi spune că până acum, poliția nu l-a întrebat nimic despre acuzaţii.

Deocamdată, minora a fost audiată și de un psiholog de la Protecția Copilului Gorj, specialiștii ajungând la concluzia că nu se impune preluarea acesteia într-un centru de plasament.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult