Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un cuplu s-a recăsătorit după ce bărbatul a uitat de prima nuntă. Cum a fost posibil

Un bărbat care suferă de demență s-a recăsătorit cu femeia care îi este soție de 12 ani, după ce a uitat de prima lor nuntă și a fost convins că ea îi este doar iubită.

Bill Duncan este cu Anne de 18 ani, dar boala i-a răpit multe amintiri frumoase, inclusiv propria lor nuntă, notează ITV.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, s-a îndrăgostit din nou de Anne și, săptămâna trecută, a cerut-o de soție. Ceremonia emoționantă a avut loc în grădina casei lor din Aberdeen,

Scoția. Iar Anne spune că acum sunt mai fericiți ca niciodată. Anne a descris momentul în care a fost cerută a doua oară de soție: „Ai devenit foarte drăgăstos, mi-ai tot spus cât de mult mă placi și cât de mult îți dorești să fii cu mine pentru totdeauna”.

„I-am spus 'adică vrei să te însori cu mine?', iar el a spus 'da' și se vedea că e foarte ușurat că eu am înțeles ce a vrut să spună”, a continuat ea.

Citește și
A vrut să se laude cu inelul de logodnă, dar un detaliu apărut în poză a stârnit controverse - 1
A vrut să se laude cu inelul de logodnă, dar un detaliu apărut în poză a stârnit controverse

Cei doi s-au cunoscut în 2001, când Bill era magician în Aberdeen. S-au căsătorit prima data în 2007, iar în ultimii nouă ani, Anne a avut grijă de el în permanență. Cu timpul, el uita tot mai multe amintiri și avea tot mai mari probleme să comunice cu soția sa.

Anne se aștepta ca până a doua zi Bill să fi uitat că a cerut-o de soție, dar nu s-a întâmplat așa, ba chiar a insistat ca această ceremonie să aibă loc.

„În următoarea zi ne-am căsătorit și a fost cel mai firesc lucru din lume. Nu a părut ceva ciudat sau uluitor. Pur și simplu părea lucrul firesc pe care trebuia să-l facem. Am fost foarte fericită”, a mărturisit Anne.

Ea a mai spus că prietenii i-au ajutat să decoreze grădina și să facă un tort de nuntă, iar fiica lor, Andrea, a convins-o să-și cumpere o rochie albă pentru ziua cea mare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult